Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці ліквідували пожежу господарчої споруди та запобігли займанню будинка (+фото)

10 липня о 12:24 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Сонячна в с. Губське Роменського району.



10 липня о 12:24 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Сонячна в с. Губське Роменського району. Про пожежу повідомив господар,який побачив дим та полум`я з-під покрівлі господарчої споруди.

На місце події було направлено черговий караул 14-Ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди с. Перекопівка та с. Анастасіївка.

По прибуття було встановлено, що відбувається горіння покрівлі споруди на площі 65 кв. м., утворилась загроза перекидання вогню на поруч розташований сарай та житловий будинок. Для безперебійної подачі води пожежні автомобілі довелось дозаправляти від водонапірної башти, яка знаходилась на відстані 3 км. від осередку горіння.

Витративши на гасіння 10 тон води о 13:09 пожежу було локалізовано, а о 16:00 повністю ліквідовано. Всього до ліквідації загоряння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 6 чоловік особового складу. та 2 одиниці техніки місцевих пожежних команд.

За попередніми висновками фахівців причиною загоряння стали дитячі пустощі з вогнем онука господаря.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: