Завантаження ...

У Сумах підозрювані у потрійному вбивстві оскаржують тримання під вартою (+відео)

До апеляційного суду Сумської області надійшли дві апеляційні скарги від захисту підозрюваних у потрійному вбивстві у Краснопіллі.



До апеляційного суду Сумської області надійшли дві апеляційні скарги від захисту підозрюваних у потрійному вбивстві у Краснопіллі.

Наталя Науменко, прес-секретар прокурора Сумської області говорить:
“Позиція прокуратури є незмінною: особи, які підозрюються у потрійному вбивстві і яким загрожує довічне позбавлення волі, на час слідства мають перебувати під вартою. Тому в апеляційному суді ми будемо наполягати на тому, щоб рішення суду першої інстанції залишилось без змін”.

Адвокат чоловіків, яких підозрюють у потрійному вбивстві, Денис Курбатов, поки на дзвінки наших журналістів не відповідає.

5 липня Зарічний районний суд міста Суми обрав підозрюваним у потрійному вбивстві запобіжні заходи – тримання під вартою без права внесення застави до 28 серпня.

2 липня поблизу Краснопілля у салоні двох покинутих авто «Рено Трафік» і «Фольцваген» слідчі виявили сліди крові, поблизу знайшли 11 гільз. У машинах були документи трьох чоловіків із Запорізької області. 3-го липня їх тіла знайшли закопаними у полі, засіяному соняшником. За день до цього, поліціянти затримали 41-річного жителя Краснопілля та 36-річного сумчанина, яких підозрюють у вбивстві підприємців. За інформацією прес-секретаря прокурора Сумської області, один із підозрюваних – екс-міліціянт.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: