Завантаження ...

Зупинили реконструкцію сумського стадіону «Авангард» (+відео)

Наразі невикористаними залишаються 4 мільйони гривень. Це – частина грошей, які виділила міськрада на ремонт стадіону. Підрядник – компанія Федорченко роботи не проводить.



Наразі невикористаними залишаються 4 мільйони гривень. Це – частина грошей, які виділила міськрада на ремонт стадіону. Підрядник – компанія Федорченко роботи не проводить. Тим часом юні спортсмени змушені шукати інші місця для тренування.

База легкоатлетів – стадіон «Авангард» перебуває у стадії реконструкції з квітня 2017 року.

Начальник управління капітального будівництва міськради, яке є замовником робіт, Віталій Шилов відмовився нам розказати про причини припинення реконструкції. За інформацією Сумського міського голови, на ремонт покрівлі та трибун у підрядника – компанії Федорченка – залишилося ще 4 мільйони гривень. Керівник компанії Віктор Федорченко коментувати нам хід реконструкції відмовився… На ремонт поля і доріжок потрібні додаткові кошти. Міський голова Сум повідомив, що наразі розглядається варіант спільного фінансування разом з державою у пропорції 50 на 50.

На стадіоні «Авангард» розташовані 2 дитячо-юнацькі спортивні школи, всього тут займається близько 700 дітей в секціях з 8 видів спорту: бокс, дзюдо, самбо, спортивна гімнастика, спортивна аеробіка, футбол, гандбол та легка атлетика. Місця для тренувань за межами стадіону шукають собі спортсмени, які потребують більшої площі для спортивних занять.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: