Завантаження ...

Вогнеборці загасили пожежу на Ямпольщині

10 липня о 00:40 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Травнева в с. Марчихіна Буда Ямпільського району.



10 липня о 00:40 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Травнева в с. Марчихіна Буда Ямпільського району. На місце події було направлено черговий караул 32-го Державного пожежно-рятувального посту.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено сінник, сарай. дровник та гараж. Існувала загроза перекидання вогню на житловий будинок та ще 4 господарчі споруди. Для безперебійної подачі вогню окрім спеціальної техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій було залучено одну одиницю техніки добровільної пожежної команди с. Марчихіна Буда та одну одиницю пристосованої техніки, які дозапаправляли пожежний автомобіль від водонапірної башти. Витративши 12 тон води о 01:27 пожежу було локалізовано, а о 05:15 повністю ліквідовано.

Внаслідок загоряння вогнем пошкоджено сінник, дровник покрівлю та перекриття сараю по всій площі, сіно до 4 тон, дрова до 10 м. куб., а також два мотоцикла.

За попередніми версіями фахівців причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

Всього до ліквідації пожежі було залучено 1 одиниця спеціальної техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 5 чоловік особового складу, а також 2 одиниці техніки добровільної пожежної команди.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: