Завантаження ...

Поліція Сумщини розшукує зниклого жителя Шостки

Працівники Шосткинського відділу поліції розшукують безвісно зниклого п‘ятидесятирічного Тесленка Едуарда Миколайовича, жителя Шостки, та сподіваються на допомогу громадськості.



Працівники Шосткинського відділу поліції розшукують безвісно зниклого п‘ятидесятирічного Тесленка Едуарда Миколайовича, жителя Шостки, та сподіваються на допомогу громадськості. Чоловік збирався одинадцятого червня цього року їхати до Києва на заробітки, проте і досі на зв'язок з рідними не вийшов та місце його перебування невідоме.

В поліцію з заявою про зникнення свого сина звернувся 70-річний мешканець Шостки. Пенсіонер розповів, що одинадцятого червня він відвіз свого сина на залізничну станцію Терещенська, що в смт Вороніж Шосткинського району, звідки той планував виїхати до Києва на заробітки. Після цього його син на зв'язок не виходив, а його мобільний телефон вимкнений.

На розшук Тесленка Едуарда Миколайовича, 1968 р.н. був зоорієнтований особовий склад поліції Сумщини. Орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою зниклого розіслані у всі відділи та відділення поліції України.

На вигляд розшукуваному чоловіку 50-55 років, зростом близько 185-190 см, середньої статури, лисий. Має сірі очі, обличчя овальне.

Був вдягнений: у бежеву сорочку з коротким рукавом, темно-сині джинси. Взутий у чорні гумові капці.

Поліція закликає всіх громадян не бути байдужими, - можливо, розшукуваний чоловік знаходиться десь поблизу з вами, і вам лише варто озирнутися. Якщо ж комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в його розшуку, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою вулиця Свободи, 67, або зателефонувати за номерами 099-266-00-69, чергової частини 050-327-91-48, або на цілодобову лінію служби «102».

Заздалегідь вдячні за допомогу!

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: