Завантаження ...

На Сумщині поліцейські затримали «велосипедного» крадія

Намагаючись покращити свої фінансові статки, 44-річний чоловік вдався до крадіжки. Вночі він вліз до підсобного приміщення багатоповерхівки та вкрав звідти велосипед.



Намагаючись покращити свої фінансові статки, 44-річний чоловік вдався до крадіжки. Вночі він вліз до підсобного приміщення багатоповерхівки та вкрав звідти велосипед. Спритника затримали співробітники кримінального поліції під час транспортування краденого. Двоколісний вилучили, а зловмисника притягли до кримінальної відповідальності.

Під час профілактичних заходів, націлених на виявлення та попередження нічних крадіжок, шосткинські оперативники у місті помітили підозрілого перехожого з велосипедом. Чоловіка вирішили зупинити, аби перевірити. І як виявилось, не дарма.

«На питання щодо походження велотранспорту, чіткої відповіді правоохоронців так і не отримали, - коментує подію Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Тому для з’ясування всіх обставин разом з двоколісним чоловіка доставили до відділу поліції. Під час бесіди з ним, з’ясувалося, що останній вкрав двоколісний з підсобного приміщення багатоповерхівки, який в подальшому планував продати».

Велосипед поліцейські вилучили та повернули 39-річній власниці. А у відношенні самого підозрюваного відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яка передбачає шестирічне ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: