Завантаження ...

Мегакруті вихідні плануються у Сумах!

Гіперактивні жителі обласного центру матимуть змогу відпочити спортивно і весело. Суми традиційно приєднуються до відзначення Всеукраїнського Олімпійського дня.



Гіперактивні жителі обласного центру матимуть змогу відпочити спортивно і весело. Суми традиційно приєднуються до відзначення Всеукраїнського Олімпійського дня.

Почнеться загальноміський захід у парку ім. Кожедуба о 10-ій.
Головна мета свята – розвиток олімпійського руху, пропаганда здорового способу життя, залучення різних верств населення до регулярних занять спортом.
У програмі заходу – змагання з армреслингу, пауерліфтингу, дартсу, флорболу, легкоатлетичні вікторини, біг на дистанціях 50 м, 500 м та 1000 м, легкоатлетичні естафети, показові виступи спортсменів з різних видів спорту.
Для того, щоб з дитинства прищепити любов до активного способу життя, цьогоріч проведуть нове змагання “Повзунків” — дітей від 6 до 12 місяців, які вже вміють повзати, але ще не вміють ходити.

Також у суботу зранку не пропустіть старт Урбан-арт фестивалю. Розпочнеться він із заходів для дітей молодшого шкільного віку.
Маленьких сумчан запрошують створювати фігурки звірят з паперу та малювати крейдою “Казкове містечко” у сквері Шевченка.
Книгарня “Є” запрошує маленьких сумчан віком 3-7 років на Дитячу суботу. Дітлахам пропонують долучитися до творчого читання книги “Улюблені вірші-3”.
Також учасники заходу зможуть взяти участь у майстер-класі з виготовлення звіряток-героїв поезій у техніці аплікація.
Захід відбудеться 23 червня, опівдні.
Вхід вільний. Реєстрація за телефоном 066 424 47 68.

А ввечері можна відвідати відкриту лекцію, що відбудеться у Розумному хабі.
Приходь, якщо тебе цікавлять наступні питання:

  • Що таке OpenSource і навіщо він потрібен?
  • Де знаходяться проекти OpenSource?
  • Як використовувати відкритий код?
  • Чому це корисно для новачків і студентів?
  • Чи можуть використовувати OpenSource не тільки розробники ПЗ?

Лектор – розробник компанії delodi Олександр Савченко.
Початок о 18:30. Вхід вільний (за умови попередньої реєстрації).
Не забудьте, що цими вихідними у Сумах відбудеться низка культурно-масових заходів до Дня молоді.

У неділю, 24 червня, о 13:00 усіх охочих запрошують на турнір з Живих шахів. Проходитиме змагання у ТРЦ “Мануфактура”.
Особливістю цього турніру є те, що в півфіналі та фіналі гравці будуть грати замість звичайних фігур так званими живими шахами – волонтерами. Саме тоді гра оживає і замість звичайної статичної партії люди спостерігають емоційну баталію між двома сторонами, – зазначають організатори.
Мета заходу: залучення молоді до інтелектуальних ігор та подолання стереотипів щодо того, що гра в шахи може бути нудною.
Для того, щоб стати живою фігурою треба заповнити анкету волонтера. Для участі у турнірі теж треба пройти реєстрацію.

Загальноміські святкування розпочнуться о 16:00. Цього дня розпочнуть роботу безліч локацій для різних категорій населення.
У міському парку ім. Кожедуба працюватимуть дитяча зона, фуд-зона, Козацький двір, аква-грим, боулінг, гра лазертаг, фото-зона, розважатимуть живі статуї, ходулісти, ростові ляльки, проходитимуть розважальні конкурси, квест, виступи рок-гуртів, дискотека від 80-х і до сьогодні.
На гостей свята чекають виступи кавер групи “МЁД”, сумських виконавців Lost Messege та Твій Ендофрін, Beast (Запоріжжя), Совершенно Секретно (Чернігів). Завершить День молоді яскраве фаєр-шоу та виступ діджея Skiny.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: