Завантаження ...

24 червня в Сумах відзначать День молоді (+відео)

Свято розпочнеться о 18.30 в парку Кожедуба. «У нас будут залучені рок-гурти з міста Суми, а також з інших міст.»



Свято розпочнеться о 18.30 в парку Кожедуба. «У нас будут залучені рок-гурти з міста Суми, а також з інших міст. Фішка цього року в тому, що ми орієнтуємося на всіх жителів, а не тільки на молодь 14-35 років. У нас буде кавер-група «Мёд», яка виконуватиме хіти 80-х, 90-х, 2000-х, весело буде всім», – розповіла про захід головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Софія Дрозд.

За словами культорганізатор сумського міського центру дозвілля молоді Інни Дмитренко, також для гостей свята організують аквагрим, дитячу зону, боулінг, лазертаг. Працюватиме і козацький двір, на території якого готуватимуть куліш.

Завершиться свято фаєр-шоу та виступом діджея.

Також цього року до Дня молоді запроваджують премію сумського міського голови. П’ять сертифікатів по 3 тисячі гривень вручать за напрямками: правозахисна діяльність, національно-патріотичне виховання молоді та волонтерство, сприяння розвитку молодіжного бізнесу, розвиток науки та культури, внесок в охорону навколишнього природнього середовища. Переможців у номінаціях визначить спеціально створена комісія.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: