Завантаження ...

У Сумах пікетували під стінами Нацполіції (+відео)

Понад три десятки осіб пікетували під стінами Національної поліції У Сумах. І цим долучилися до Всеукраїнської акції «Ні поліцейському свавіллю!».



Понад три десятки осіб пікетували під стінами Національної поліції У Сумах. І цим долучилися до Всеукраїнської акції «Ні поліцейському свавіллю!». Свої вимоги підготували в письмовій формі.

Понад 30 активістів «Правого сектору» зібралися аби висловити своє незадоволення подією, які сталися у Києві 17 червня цього року.

До них одразу вийшло керівництво Нацполіції області.

Пікет тривав 40 хвилин. Вимоги учасників акції, за словами Володимира Бабича, він відправить адресату – Міністру внутрішніх справ – Арсену Авакову.

Позицію Юрія Зозулі – начальник патрульної поліції, звільнення якого вимагають представники «Правого сектора», ми наразі не маємо. У прес-службі патрульної поліції попросили відправити запит. Наразі чекаємо на відповідь. Нагадаю, 17 червня у Києві під час Маршу рівності взяли участь близько 3500 тисяч осіб. Сама хода пройшла спокійно та перед його початком сталося кілька сутичок. Загалом правоохоронці Києва затримали 56 осіб.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: