Завантаження ...

«Вікторія» вийшла в лідери чемпіонату області

У перенесеному матчі чемпіонату Сумської області з футболу серед команд вищої ліги футбольний клуб «Шостка» приймав віце-чемпіона Сумщини – «Вікторію» з Миколаївки.



У перенесеному матчі чемпіонату Сумської області з футболу серед команд вищої ліги футбольний клуб «Шостка» приймав віце-чемпіона Сумщини – «Вікторію» з Миколаївки. Завдяки дублям В’ячеслава Шевченка та Андрія Неліна і голу Максима Ганжи гості святкували перемогу з рахунком 5:0.

Після цього «Вікторія» очолила турнірну таблицю чемпіонату. У команди з Миколаївки тепер дев’ять очок в активі. Стільки ж в активі «LS Group» з Верхньої Сироватки. Але миколаївці випереджають суперника за рахунок кращої різниці «забитих/пропущених». До того ж «Вікторія» зіграла на гру менше. На третьому місці «турнірки» розташувався липоводолинський «Альянс».

З шістьма забитими голами список кращих бомбардирів сезону очолює гравець «Вікторії» В’ячеслав Шевченко.

Вже у неділю і матчі 1/2 фіналу Чемпіонату України з футболу серед аматорів на підопічних Артема Радіонова чекає зустріч з футбольним клубом «Рочин» з Соснівки Львівської області. Матч 24 червня відбудеться о 17:00 на стадіоні в Миколаївці Білопільського району. Вийшовши у півфінал турніру «Вікторія» вже гарантувала собі мінімум «бронзові» медалі аматорського чемпіонату.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: