Завантаження ...

У Сумах відбудеться турнір з Живих щахів

Сумська обласна організація "Молодий народний рух" спільно з "Сумським міським центром дозвілля молоді" СМР організовує до Дня Молоді відкритий турнір з шахів.



Сумська обласна організація "Молодий народний рух" спільно з "Сумським міським центром дозвілля молоді" СМР організовує до Дня Молоді відкритий турнір з шахів.

24.06.2018 з 13:00 до 15:00 у ТРЦ «Мануфактура» відбудеться фінальний етап з Живих шахів

Особливістю даного турніру є те, що в півфіналі та фіналі гравці будуть грати замість звичайних фігур так званими живими шахами - волонтерами. Саме тоді гра оживає і замість звичайної статичної партії люди спостерігаю емоційну баталію між двома сторонами.

Турнір є відкритим і прийняти участь може кожен бажаючий, проте для гри живими фігурами ви маєте стати фіналістом. Сама партія буде відбуватись у вигляді бліц партії. Кожен учасник матиме 15 хв.+ 5 хв для показу фігурами на дошці подій, які створили учасники.

Щодо самих фігур, то кожна фігура матиме свій характер, і завдяки цьому у глядача буде відчуття, наче гра ожила на дошці.

Зарошуємо вас та всіх ваших знайомих долучитись до цього дійства!

Мета заходу: залучення молоді до інтелектуальних ігор та подолання сталих стереотипів щодо того що гра в шахи може бути нудною.

Заповнити анкету волонтера для того щоб ви могли стати справжньою живою фігурою можете за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpDja54_X6gCpNR3AtFf6llxdkoWTUmJ3cAuL8TDvzAP-bhw/viewform

Для участі у турнірі заповніть анкету за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxGDD4cmPyWV2cWwuube2cdIIwWRjHMc3C8pFy9tw3cjwkTA/viewform

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: