Завантаження ...

Фаст-фуд замість проїзних квитків продають у кіоску на Покровській площі у Сумах (+відео)

В одному з кіосків на Покровській площі, де мали продавати документи на проїзд у тролейбусах і автобусах, торгують шаурмою, хот-догами та піцою.



В одному з кіосків на Покровській площі, де мали продавати документи на проїзд у тролейбусах і автобусах, торгують шаурмою, хот-догами та піцою. Працювати ятка почала сьогодні. Продавчиня повідомила, що працює перший день і ніяких квитків у неї не має.

На кіоску ж є таке табло, на якому вказано, що тут можна придбати проїзні квитки. Як повідомляв нам директор «Електроавтотрансу» Віталій Однорог, – кіоски у суборенді на 7 років. На облаштування пунктів продажу квитків та зупинок поряд із ними інвестори вклали півмільйона гривень.

Дозвіл на використання двох земельних ділянок на Покровській площі – для продажу квитків – міська рада надала підприємству 28 березня цього року”.

Нагадаємо, 25 травня на кіоску з’явилась вивіска «Стамбул 7». Тоді Віталій Однорог повідомив про помилку підрядників і її демонтували. На яких підставах, хто і під які гарантії в кіосках продає фаст-фуд – про це 31 травня журналісти UA:Суми надіслали інформаційний запит. 5 червня нам повідомили, що відповідь нададуть протягом 20-ти днів. Останній термін, коли має надійти документ, – 25 червня.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: