Завантаження ...

Прикордонники Сумського загону затримали групу нелегальних мігрантів з Південно-Східної Азії

Учора у Велико- писарівському районі прикордонники Сумського загону під час реалізації отриманої інформації про можливе переправлення через кордон з території Росії в Україну групи нелегальних мігрантів.



Учора у Великописарівському районі прикордонники Сумського загону під час реалізації отриманої від співробітників оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби інформації про можливе переправлення через кордон з території Росії в Україну групи нелегальних мігрантів, затримали трьох порушників кордону – вихідців з Південно-Східної Азії.

Прикордонний наряд неподалік від кордону в районі міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Велика Писарівка» затримав групу нелегальних мігрантів – громадянина Пакистану та двох осіб азійської зовнішності без документів.

Іноземці незаконно потрапили на територію України в пішому порядку поза встановленими пунктами пропуску через російсько-український державний кордон.

Наразі тривають фільтраційні заходи, проінформовано відповідні взаємодіючі правоохоронні органи. Охоронці кордону проводять комплекс заходів щодо встановлення кола осіб, можливо причетних до нелегального переміщення осіб через державний кордон України.

Сумський прикордонний загін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: