Завантаження ...

У Сумах депутати врегулювали ситуацію з розміщенням тимчасових споруд

Сумські депутати ухвалили рішення «Про врегулювання ситуації з розміщенням тимчасових споруд на території міста Суми за дозвільними документами».



Сумські депутати ухвалили рішення «Про врегулювання ситуації з розміщенням тимчасових споруд на території міста Суми за дозвільними документами, виданими на підставі раніше чинних нормативних актів».

Відповідний документ ухвалили під час чергової сесії міської ради.

Покликаний він забезпечити реалізацію прав суб’єктів господарювання на розміщення тимчасових споруд згідно з дозвільними документами, отриманими ними на підставі раніше чинних нормативних актів.

Тому депутати вирішили, що у випадках, передбачених пунктом 6.2 розділу 6 Правил розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста, затверджених рішенням міської ради від 30 листопада 2016 року, плата за користування особистим строковим сервітутом визначається згідно з розрахунком або Переглянутине завантажуючи.

Разом із тим, сумські обранці зобов’язали управління архітектури та містобудування керуватися зазначеним у цьому рішенні розрахунком плати за користування особистим строковим сервітутом при врегулюванні договірних відносин з суб’єктами господарювання, яким дозвільні документи на розміщення тимчасових споруд надані на підставі раніше чинних нормативних актів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: