Завантаження ...

На Сумщині прикордонники затримали порушника правил рибальства (+фото)

Сьогодні вночі у Сумському районі прикордонники відділу «Юнаківка» за незаконний вилов риби затримали правопорушника.



Сьогодні вночі у Сумському районі прикордонники відділу «Юнаківка» Сумського загону в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018», а також проведення заходів щодо заборони вилову водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах прикордоння, за незаконний вилов риби затримали правопорушника.

У ході реалізації завчасно отриманої від співробітників оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний патруль неподалік від населеного пункту Костянтинівка, що знаходиться поблизу держкордону, на березі річки Золотарівка за допомогою приладу нічного бачення виявив та затримав громадянина України. Чоловік здійснював незаконний вилов риби забороненим знаряддям – електровудкою, та вже встиг наловити понад 16 кілограмів риби.

Наразі за порушення правил рибальства на правопорушника складені адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Про даний факт прикордонники повідомили працівників Управління державного агентства рибного господарства в Сумській області.

Крім цього, до компетентних правоохоронних органів направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) КК України.

Сумський прикордонний загін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: