Студенти сумського національного університету виготовляють еко-посуд, м’ясні гранули та сало рослинного походження. Свої проекти розробляли у лабораторії протягом року.
Студенти сумського національного університету виготовляють еко-посуд, м’ясні гранули та сало рослинного походження. Свої проекти розробляли у лабораторії протягом року.
М`ясні гранули створили для того, щоб здешевти страви з м`яса. З них студенди вже готували котлети, кажуть, вони вийшли більш соковиті.
Виготовили студенти й штучне сало. Воно на основі рослинної олії. Науковці зараз вдосконалюють його смак.
У лабораторії також працюють над проектами, які можна використовувати у кондитерській справі.
Студенти також виготовляють органічні чіпси, бісквіти без додавання яєць та ріжки з груші для морозива.