Завантаження ...

На Сумщині сталося три ДТП (+фото)

Дві дорожні аварії трапилися в Охтирці, ще одна – на Білопільщині. В результаті до лікарень госпіталізовано четверо осіб, двоє з яких – підлітки.



Дві дорожні аварії трапилися в Охтирці, ще одна – на Білопільщині. В результаті до лікарень госпіталізовано четверо осіб, двоє з яких – підлітки. Поліція в рамках відкритих кримінальних проваджень проводить перевірки обставин аварій.

Перше зіткнення в Охтирці сталося на вулиці Незалежності. Місцевий 37-річний чоловік, перебуваючи за кермом ВАЗ-2110, допустив зіткнення зі скутером «Хонда» під керуванням 16-річного юнака. В результаті до лікарні зі складними та тяжкими ушкодженнями правої ноги потрапив 14-річний пасажир скутера. Як припускають правоохоронці, водій «вазівки» не впевнився у безпечності маневру, що й стало причиною ДТП.

Друга ДТП сталася близько 17:00 - на перехресті вулиць імені Михайленка та Перемоги гетьмана Сагайдачного зіштовхнулись два легковики, ВАЗ-2015 та Опель-Вектра. Викликані медики «швидкої» госпіталізували 43-річного водія Опеля з травмами голови. За попередніми даними, 28-річний керманич «вазівки» допустив зіткнення, не впевнившись у безпечності маневру при повороті ліворуч.

В одному з сіл Білопільського району 37-річний водій саморобного трактора не справився з кермом, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Сам чоловік отримав травми лівої ноги та поперекового відділу хребта. В результаті аварії потерпів і неповнолітній син тракториста, що на той момент перебував у салоні транспортного засобу. Чотирнадцятирічний підліток отримав відкритий перелом правої ноги та госпіталізований до тієї ж лікарні, що й батько.

Наразі в поліції за всіма цими фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху…), в рамках яких призначено ряд експертних досліджень. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: