Завантаження ...

На Сумщині взято під варту 71-річного чоловіка, який причетний до потрійного вбивства

Як вже повідомлялось раніше, 11 червня 2018 року в с. Старі Вирки Білопільського району 71-річний пенсіонер застрелив із мисливської рушниці двох чоловіків, а потім ударив ножем старшого сина.



Як вже повідомлялось раніше, 11 червня 2018 року в с. Старі Вирки Білопільського району 71-річний пенсіонер застрелив із мисливської рушниці двох чоловіків, а потім ударив ножем старшого сина. Від отриманих травм всі троє потерпілих померли на місці.

Такий розвиток подій отримала сімейна сварка між батьком і молодшим сином з однієї сторони та старшим сином і трьома його друзями, які прибули йому на допомогу, – з іншої.

Того ж дня 71-річному пенсіонеру було повідомлено про підозру за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України.

«За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави. Наразі перевіряється також причетність його молодшого сина до вказаних злочинів», – розповів керівник Конотопської місцевої прокуратури Олександр Плескач.

За скоєне 71-річному пенсіонеру, який до цього не був судимий, загрожує довічне позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: