Завантаження ...

Футбольні "міграції"

Український форвард Антон Шиндер став гравцем угорського клубу «Кишварда», повідомляє офіційний сайт команди. Повідомляється, що сторони підписали дворічний контракт.



Український форвард Антон Шиндер став гравцем угорського клубу «Кишварда», повідомляє офіційний сайт команди. Повідомляється, що сторони підписали дворічний контракт. Нагадаємо, 31-річний вихованець сумського футболу перейшов в угорський й клуб з чемпіонату Казахстану, де виступав за «Тобол». В складі казахстанської команди Шиндер у поточному чемпіонаті зіграв у шести матчах забив три м’ячі. Вихованець сумської «Зміни» виступав за німецькі клуби «Ян», «Гройтер» та «Аален», донецький «Шахтар», симферопольську «Таврію», одеський «Чорноморець» та полтавську «Ворсклу», російський клуб «Амкар».

Тим часом інтернет-портал footboomповідомляє що наш земляк Олександр Лебеденко, який виступав у харківському «Геліосі», близький до переходу в аматорську«Вікторію» з Миколаївки. Півзахисник «Десни» Ілля Коваленко, який виступав на правах оренди в «Сумах», перейде в «Інгулець».

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: