Завантаження ...

На Сумщині поліцейські затримали грабіжника, що викрав скриньку з пожертвами (+фото)

Аби розжитися грошима, молодий житель міста Глухів зважився на злочин та викрав з приміщення магазину скриньку з пожертвами на лікування дитини.



Аби розжитися грошима, молодий житель міста Глухів зважився на злочин та викрав з приміщення магазину скриньку з пожертвами на лікування дитини.

Рано вранці, до магазину квітів, що розташований в одному з парків районного центру, зайшов молодий чоловік, і не говорячи ні слова, схопив з прилавка скриньку, з грошима, які містяни збирали на лікування хворої дитини та кинувся навтьоки. Продавщиця магазину швидко зорієнтувавшись, вибігла слідом за ним. На вулиці жінка помітила поліцейських, що патрулювали місто, тож не гаючи часу звернулася до них, пояснила ситуацію та показала напрямок, в якому побіг грабіжник.

За кілька хвилин, працівники поліції розшукали і затримали зловмисника. Ним виявився 23-річний місцевий житель, який вже не раз потрапляв в поле зору поліції за різного роду правопорушення і навіть був судимий за крадіжки і грабежі. Щоправда скриньку для пожертв він вже встиг розламати та дістати з неї кілька сотень гривень. Однак витратити чужі гроші грабіжник не встиг, тож 411 гривень людських пожертв, йому довелося повернути.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. За відкрите викрадення чужого майна, згідно санкції статті зловмиснику може загрожувати штраф, або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: