Завантаження ...

Мешканцю Сумщини, який понівечив сім державних прапорів, вручено повідомлення про підозру

Роменська місцева прокуратура повідомила про підозру 35-річного жителя м. Ромни, який напередодні виламав в центрі міста з підставок сім державних прапорів та кинув їх на землю.



Роменська місцева прокуратура повідомила про підозру 35-річного жителя м. Ромни, який напередодні виламав в центрі міста з підставок сім державних прапорів та кинув їх на землю. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) КК України

Як повідомив заступник керівника Роменської місцевої прокуратури Олександр Ковтун, подія сталась 13 травня 2018 року близько 23 год. 53 хв. в центрі м. Ромни. Встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. До цього він уже мав проблеми із законом, зокрема був засуджений за крадіжку, грабіж, незаконне поводження зі зброєю. Пояснюючи свої дії, чоловік не приховує зневажливого ставлення до державних символів України.

За скоєне зловмиснику загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: