Завантаження ...

Поліція Сумського району розшукує свідків ДТП

В аварії зіткнулись легковий автомобіль та мопед. Водій двоколісника з травмами госпіталізований, водій машини з місця аварії втік.



В аварії зіткнулись легковий автомобіль та мопед. Водій двоколісника з травмами госпіталізований, водій машини з місця аварії втік. Поліція розшукує винуватця ДТП та сподівається на допомогу громадян, котрі могли бути свідками зіткнення.

Учора, близько 18:35, в селищі Сад Сумського району, на вулиці Озерній, сталася дорожньо-транспортна подія. Невідомий водій легкового автомобіля марки «DAEWWO» або «ЗАЗ», сірого кольору, знехтувавши безпекою дорожнього руху, допустив зіткнення із зустрічним мопедом «Delta» EX500. Водій якого, 52-річний місцевий житель, з тілесними ушкодженнями був госпіталізований до нейрохірургічного відділення Сумської обласної клінічної лікарні.

Водій легковика з місця події втік.

За фактом вчинення ДТП поліція розпочала кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

На даний час проводяться необхідні слідчі дії, призначено ряд судово-криміналістичних та судово-медичних експертиз, направлених на встановлення всіх обставин події.

Правоохоронці Сумського району звертаються з закликом до громадян, котрі стали свідками та очевидцями цієї ДТП, допомогти встановити об’єктивну картину події, марку машини та особу водія легковика. І просять повідомити наявну інформацію за адресою: м. Суми, вул. Степана Бандери, 11а або за телефоном 102, 66-77-75.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: