Завантаження ...

Поліцейські Сумщини запрошують на чемпіонат серед чотирьохлапих помічників «Юний кінолог»

Головне управління Національної поліції запрошує всіх бажаючих відвідати відкритий Чемпіонат з багатоборства зі службовими собаками серед молоді «Юний кінолог».



Головне управління Національної поліції в Сумській області, за сприяння Сумського Національного аграрного університету та Сумського обласного центру собаківництва Кінологічної Спілки України, запрошує всіх бажаючих відвідати відкритий Чемпіонат з багатоборства зі службовими собаками серед молоді «Юний кінолог», який відбудеться 28-29 травня поточного року.

В змаганнях братимуть участь команди юних кінологів з числа дітей працівників поліції різних областей України та дітей співробітників інших силових відомств та структур, а також юні представники кінологічних організацій. Реєстрація учасників змагань з 09:00 год. до 09:45 (довідки за телефоном 066- 22-89-428).

Програма проведення Чемпіонату включає такі дисципліни:
  • подолання смуги перешкод;
  • загальний курс дресирування (курс слухняності);
  • захисна служба.

До змагань допускаються собаки будь-яких порід віком не молодше 12 місяців.

Результати змагань будуть визначатися з кожної дисципліни як в особистому, так і в командному заліках.

Змагання відбудуться 28-29 травня поточного року на стадіоні «Колос» Сумського національного аграрного університету за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 160. Початок змагань – о 10:00.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: