Завантаження ...

На Сумщині висадили близько 15000 нових хвойних дерев (+фото)

Разом з учнями місцевих навчальних закладів заступник голови облдерж- адміністрації Микола Подопригора і директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова долучилися до щорічної акції «Майбутнє лісу у твоїх руках!»



Разом з учнями місцевих навчальних закладів заступник голови облдержадміністрації Микола Подопригора і директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова долучилися до щорічної акції «Майбутнє лісу у твоїх руках!»

Під час урочистей на базі Охтирського лісового господарства, які супроводжувалися концертною програмою, виставкою малюнків та творчих поробок, посадовець вручив грамоти найкращим юним лісівникам.

Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках!» проходить в області вже 13 рік поспіль і має на меті виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, збагачення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, збереження лісів для майбутнього. За цей період учасниками акції стали понад 500 тисяч школярів, працівників лісової галузі, представників влади, громадських організацій. На площі майже півтори тисячі гектарів висаджено вісім з половиною мільйонів саджанців дерев.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: