Завантаження ...

Глухівські оперативники допомогли жінці повернути викрадений металевий паркан

Частину металевого паркану вкрав з території домогосподарства 61-річної жінки її раніше судимий сусід.



Частину металевого паркану вкрав з території домогосподарства 61-річної жінки її раніше судимий сусід. Як пояснив зловмисник в поліції, викрадене планував здати на металобрухт, а отримані в такий спосіб гроші - витрати на придбання спиртного.

До Глухівського відділу поліції звернулась 61-річна жінка. Вона розповіла, що, проводжаючи сина на роботу, рано вранці помітила зникнення частини металевого паркану з території свого господарства.

«Перевірку провели місцеві оперативники, які і викрили ймовірного підозрюваного, - коментує Сергій Буханістий, т.в.о. начальника Глухівського відділу поліції. - Зловмисником виявився 35-річний раніше судимий сусід заявниці. У скоєному чоловік зізнався. Він розповів, що аби придбати спиртне, наважився на крадіжку. Обікрасти вирішив сусідів, поцупивши вночі частину металевого паркану. Викрадене планував вранці здати на металоприймальний пункт, але не встиг».

Правоохоронці вже повернули заявниці крадене. А у відношенні підозрюваного відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: