Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці викрили «мисливця» за металом

Газову плиту, металево ліжко та батареї опалення викрав з нежилого будинку неодноразово судимий 35-річний мешканець одного з населених пунктів Шосткинського району.



Газову плиту, металево ліжко та батареї опалення викрав з нежилого будинку неодноразово судимий 35-річний мешканець одного з населених пунктів Шосткинського району. Зловмисника викрили дільничні офіцери поліції та повернули частину викраденого власнику.

В поліцію з заявою про крадіжку звернувся 54-річний мешканець Шостки. Чоловік розповів правоохоронцям, що невідомий проник до його нежилого будинку в одному з населених пунктів Шосткинського району та викрав звідти вироби з металу, на загальну суму понад 1500 гривень.

«Провівши ряд пошукових заходів, наші дільничні офіцери поліції встановили підозрюваного, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Чоловіку 35 років, він має кілька судимостей за скоєння майнових злочинів».

Як з’ясували поліцейські, частину викраденого майна він встиг продати, а гроші витратити на власні потреби.

Наразі правоохоронці вилучили та повернули потерпілому викрадені у нього батареї опалення. У відношенні зловмисника відкрито чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: