Завантаження ...

Сумські правоохоронці видворили за межі країни раніше судимого росіянина

Поліцейські виявили 57-річного росіянина, який перебував на території України без документів та мав тісні зв’язки з криміналітетом в ході проведення операції «Мігрант».



Поліцейські виявили 57-річного росіянина, який перебував на території України без документів та мав тісні зв’язки з криміналітетом в ході проведення операції «Мігрант». На порушника склали адміністративний протокол та видворили його за межі України з подальшою забороною в’їзду строком на п’ять років.

До працівників відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП надійшла інформація про чоловіка, який незаконно перебуває на території країни. Його вирішили перевірити спільно з працівниками міграційної служби. Інформація підтвердилась.

«Порушником виявився раніше засуджений за тяжкий злочин громадянин РФ, - коментує Володимир Кравченко, начальник ВБЗПТЛ ГУНП. – За наявною інформацією він має зв’язки з криміналітетом як в Сумській області, так і по всій території України. Тож може не тільки впливати на криміногенну обстановку в регіоні, а й і безпосередньо вчиняти кримінальні правопорушення чи злочини».

На порушника працівники міграційної служби склали адмінпротокол за ст.203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». За поданням поліцейських Зарічний районний суд виніс рішення про його примусове видворення з подальшою забороню в’їзду в Україну строком на п’ять років.

Відділ комунікації поліції в Сумській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: