Завантаження ...

На транспортуванні краденого поліцейські затримали двох зловмисників

В пошуках грошей на спиртне, двоє мешканців Шостки обікрали свого роботодавця, поцупивши з приватної території металевий диск від вантажівки.



В пошуках грошей на спиртне, двоє мешканців Шостки обікрали свого роботодавця, поцупивши з приватної території металевий диск від вантажівки. Однак довести свій задум до кінця зловмисникам завадив поліцейський, котрий застав їх за транспортуванням «трофею».

Перебуваючи в місті у службових справах, керівник сектору дільничних інспекторів поліції Шостки побачив двох підозрілих осіб, які в руках несли металевий диск від вантажного авто. Правоохоронець вирішив перевірити законність їх ноші, і, як виявилось, не дарма.

Як з’ясував поліцейський, виріб з металу вони поцупили з приватної території у свого роботодавця. Викрадене збирались здати до металоприймального пункту, а гроші витратити на спиртне.

«Чоловікам 46-м та 39-ть років, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – У скоєній крадіжці вони зізнались, мотивуючи свій вчинок відсутністю грошей на спиртне».

Наразі металевий диск вилучений та повернутий власнику. Кримінальне провадження, відкрите за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», вже спрямоване до суду. За скоєне підозрюваним загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: