Завантаження ...

Вчителька з Глухова проходить кастинг на роль в українському серіалі «Школа»

Є два варіанти участі в ньому: заповнити заявку на сайті телеканалу 1+1 або прийняти участь в "народному" кастингу, який пройшов в соцмережі «Інстаграм». Марина вибрала другий варіант.



Кастинг стартував в лютому цього року. Є два варіанти участі в ньому: заповнити заявку на сайті телеканалу 1+1 або прийняти участь в "народному" кастингу, який пройшов в соцмережі «Інстаграм». Марина вибрала другий варіант.

Дівчина виставила фото з підписом, чому саме вона повинна потрапити в серіал. Фото в топ-100 відбиралися за кількістю лайків.

За підсумками другого етапу онлайн-голосування дівчина зараз на 25 місці

- Я змогла набрати 7 тисяч голосів і таким чином з 15 тисяч учасників потрапила в топ-100, була на 93 місці. Зараз йде другий етап цього кастингу, де беруть участь тільки ті, хто потрапив у сотку. Голосування проходить на сайті 1+1. Я зараз на двадцять п'ятій місці, - розповідає Марина.

Дівчину вже запросили на передкастинг, який відбудеться в Києві 21 квітня. Але голосування теж дуже важливе.

Марина родом з села Студенок, Глухівського району. У 2014 році закінчила філологічний факультет Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. Після цього відразу влаштувалася на роботу за фахом. Вже 8 років живе в Глухові, чотири з яких їздить в смт. Шалигине, де працює вчителем української мови та літератури. Тому, як зазначає Марина, вона і вирішила спробувати себе у ролі в серіалі з такою символічною назвою «Школа».

Підтримати Марину Янчук можна тут.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: