Завантаження ...

На кордоні з Росією прикордонники затримали двох порушників кордону (+фото)

Минулої суботи у Краснопільському районі прикордонники затримали двох порушників державного кордону України.



Минулої суботи у Краснопільському районі прикордонники Сумського загону в ході реалізації завчасно отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби інформації про можливу протиправну діяльність, затримали двох порушників державного кордону України.

Прикордонний патруль за допомогою тепловізійного приладу за кілька метрів від держрубежу в районі населеного пункту Грабовське затримав двох громадянин України. Чоловіки в пішому порядку незаконно перетнули російсько-український кордон з території Росії в Україну.

Обох порушників доставлено до прикордонного підрозділу для встановлення усіх обставин припиненого правопорушення. Під час проведення фільтраційних заходів охоронці кордону також встановили, що один із затриманих перебуває у розшуку за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) КК України, а відносно іншого відкрите кримінальне провадження за ч. 2, ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України.

Наразі за незаконне перетинання державного кордону України на 20 та 21-річного чоловіків складені адміністративні матеріали за ст. 204-1 КУпАП, після чого обох передано працівникам Національної поліції.

Сумський прикордонний загін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: