Завантаження ...

Від керівництва "Електроавтотрансу" вимагають реакції на скарги пасажирів

Представник депутатської контрольної комісії з діяльності КП «Електроавто- транс» Володимир Шилов звернувся до працівників підприємства з вимогою належним чином реагувати на скарги, які надходять



Представник депутатської контрольної комісії з діяльності КП «Електроавтотранс» Володимир Шилов звернувся до працівників підприємства з вимогою належним чином реагувати на скарги, які надходять: «Шановні працівники «Електроавтотрансу». Мають місце бути ті порушення, які присутні в повсякденній Вашій роботі. І двері відкриті й грубість і т.д. Ви повинні відреагувати на всі дані скарги. Відповідальні працівники мають вжити якихось заходів до тих, хто такі речі робить у вас на підприємстві. Ми не суд, не треба влаштовувати розбірки. Є скарга – розберіться об'єктивно, покарайте. Нема предмета спору, заради Бога, поставте крапку. Але майте на увазі: порушення у вашій роботі є і їх дуже багато».

Голова громадської комісії з транспорту Володимир Ведмедєв пояснив: «Заяві Володимира Шилова передували виступи жителів міста – Наталії Сердюк про неналежний розгляді її скарги та Олега Нестеренка, який детально розповів про порушення, яким був свідком, а також зауваження інших жителів. На жаль, за два тижні, що минають заявники поки так і не отримали жодної реакції на свої звернення, крім того, що Олег Нестеренко був заблокований на публічній сторінці КП «Електроавтотранс» у Фейсбуку. А з боку працівника КП, що забезпечує комунікацію з громадськістю та ЗМІ, на цій же сторінці на адресу Нестеренко були висловлені уїдливі та принижуючі людську гідність коментарі, на кшталт тих, що він є небажаною персоною для Сумських ЗМІ. Нагадаю, що відповідно до закону на дане підприємство покладено обов'язок розглядати як письмові, так і усні звернення. Звернення, що не потребують додаткового вивчення повинні бути розглянуті невідкладно, але не пізніше, як у п'ятнадцятиденний термін. Жодних повідомлень про те, що за їхніми заявами ведеться розгляд і вони вимагають якогось додаткового вивчення заявники по сьогоднішній день не отримували».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: