Завантаження ...

На Сумщині викрито чоловіка, який намагався уникнути покарання за керування авто напідпитку

Охтирською місцевою прокуратурою задокументовано факт надання неправомірної вигоди начальнику сектора реагування патрульної поліції.



Охтирською місцевою прокуратурою спільно з Управлінням внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та Охтирським відділом поліції задокументовано факт надання неправомірної вигоди начальнику сектора реагування патрульної поліції.

Чоловік, якого 20 березня 2018 року патрульні поліцейські зупинили в м. Охтирка за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, відразу запропонував «владнати» це питання за 6 тис грн. Поліцейський відмовився отримувати неправомірну вигоду та склав відповідний протокол. Про вказаний факт правоохоронець повідомив керівництво та прокуратуру.

У п’ятницю, 23 березня 2018 року, водій прийшов у відділ поліції, цього разу за повернення водійського посвідчення та анулювання протоколу він відразу поклав на стіл поліцейського 4 тис грн.

Як повідомила керівник Охтирської місцевої прокуратури Юлія Слабунова, наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про повідомлення чоловіка про підозру за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Довідково: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: