Завантаження ...

«Україна єдина»: сумський турнір виграли луганчани

На полях футбольного центру «Барса» завершився дитячо-юнацький турнір «Україна Єдина». Змагались протягом трьох днів команди Сум, Харкова та Новопскова (Луганська область).



На полях футбольного центру «Барса» завершився дитячо-юнацький турнір «Україна Єдина». Змагались протягом трьох днів команди Сум, Харкова та Новопскова (Луганська область).

В середу у головному матчі турніру зустрілись друга команда сумської «Барси» та команда дитячо-юнацької спортивної школи міста Новопсков. Сумчани на шляху до фіналу в групі перемогли земляків з КДЮСШ «Суми», перемогли харківську ДЮСШ-5, розписали «мирову» з іншою харківською командою – «Арсенал» - і в півфіналі в серії післяматчевих пенальті перемоги першу команду «Барси».Луганська команда на груповому етапі святкувала три перемоги – над харківськими «Арсеналом-2 та «Майстром м’яча» і над сумською «Барсою». В ½ фіналу новопсковці мінімально перемогли першу команду харківського «Арсеналу».

У фіналі в основний час гри Влас Тур вивів сумчан вперед у першому таймі, Антон Семенченко відновив рівновагу у другому. А в серії пенальті воротар команди з Луганщини Олександр Мірошниченко відбив три удари з «точки» чим допоміг своїй команді святкувати перемогу.

Таким чином головний трофей відправився до Новопскова. Друга та перша команди «Барси» здобули, відповідно, «срібло» та «бронзу» турніру. Команда «КДЮСШ «Суми» замкнула підсумкову турнірну таблицю.

Сумчани Єгор Овсянко(КДЮСШ «Суми»), Михайло Степанов(«Барса») та Ярослав Коваленко(«Барса»-2) визнані кращими у своїх командах. Самим технічним гравцем турніру названий Євген Іллінський(«Барса»-2), приз глядацьких симпатій отримав Олексій Кравчук(«Барса»).

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: