Завантаження ...

За минулу добу поліція Сум розкрила п’ять злочинів, пов’язаних з наркотиками

ише за минулу добу правоохоронці регіону виявили п’ять таких фактів та вилучили з обігу марихуану, опій та амфетамін.



З початку нинішнього року поліція Сумської області розкрила 331 злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотиків. Лише за минулу добу правоохоронці регіону виявили п’ять таких фактів та вилучили з обігу марихуану, опій та амфетамін.

В Сумах, в ході особистого огляду у 30-річного місцевого жителя, якого працівники поліції зупинили на вулиці Засумській, було виявлено медичний шприц з двома мілілітрами наркотичної речовини опій ацетильований.

А на вулиці Ремісничій, в обласному центрі, працівники поліції зупинили 39-річного чоловіка, у якого під час поверхневої перевірки було виявлено та вилучено 5 грамів марихуани.

В Сумах по вулиці Олександра Олеся працівники поліції зупинили 20-річного жителя міста, у якого при огляді виявили пакуночок з невеликою кількістю білої порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін. Однак, що це насправді за порошок, повинні з’ясувати спеціалісти. Речовина вилучена і направлена на експертизу.

Ще сім грамів марихуани поліцейські вилучили у 40-річної жінки у Путивлі. А у Сумському районі правоохоронці затримали 35-річного чоловіка з 10-ма грамами марихуани.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, зловмисникам, згідно з ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: