Завантаження ...

Надмірна довірливість «вартістю» в 10 тисяч гривень

Декілька хвилин вистачило так званій працівниці «РЕСу», аби обікрасти 79-річного конотопчанина. Потрапивши до будинку чоловіка, вона поцупила всі його заощадження.



Декілька хвилин вистачило так званій працівниці «РЕСу», аби обікрасти 79-річного конотопчанина. Потрапивши до будинку чоловіка, вона поцупила всі його заощадження. Нині в поліції вживають заходи щодо встановлення особи зловмисниці та застерігають інших громадян від непроханих гостей.

До Конотопського відділу поліції звернувся 79-річний місцевий житель з заявою про зникнення чималої суми грошей з будинку. За словами чоловіка, після приходу незнайомої жінки, з його будинку зникли 10 тисяч гривень.

Чоловік розповів, що мешкає один і часто до нього приходять працівники комунальних установ. Цього разу в двері постукала так звана працівниця «РЕСу». Старенький впустив її до своєї оселі та показав свої документи, які попросила у нього гостя. Коли ж вона збиралась йти, дідусь лише на кілька хвилин вийшов з будинку, аби притримати собаку. А трохи згодом пенсіонер не зміг відшукати конверт зі своїми заощадженими 10 тисячами гривень.

Нині в рамках відкритого кримінального провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України працівники поліції ведуть пошуки зловмисниці. Та вкотре звертаються до громадян з проханням, не впускати до своїх осель незнайомців, перевіряти посвідчення у гостей, що представляються представниками різних комунальних установ, або інших організацій, та ні в якому разі не залишати без нагляду невідомих людей у своєму будинку чи квартирі. Дотримуйтесь елементарних засобів безпеки та бережіть своє майно.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: