Завантаження ...

Упродовж тижня рятувальники відбуксирували 8 автомобілів, серед них 6 карет «швидкої» та рейсовий автобус

На Сумщині рятувальники продовжують допомагати водіям долати наслідки негоди, а медпрацівникам доправляти пацієнтів до лікарень.



На Сумщині рятувальники продовжують допомагати водіям долати наслідки негоди, а медпрацівникам доправляти пацієнтів до лікарень. Так, минулого тижня зі снігових заметів були звільнені 6 автомобілі екстреної медичної допомоги у Конотопському, Путивльському, Кролевецькому, Лебединському, Середино-Будському районах. А у м.Конотоп 6 березня працівники Служби порятунку допомогли доправити вагітну жінку до лікарні.

9 березня на телефонну лінію «101» надійшла інформація, що у Ямпільському районі поблизу с. Романькове з'їхав у кювет і застряг рейсовий автобус сполученням «Зноб-Новгородське - Суми». Із людей ніхто не постраждав. На місце виклику прибув черговий караул професійного пожежного посту з м. Дружба та додатково залучили спецтехніку райавтодору - трактор «Т-150». Рятувальники разом зі шляховиками розчистили прилеглу територію від снігових заметів та чагарників. Після цього вдалось вивільнити автобус із кювету і відбуксирувати на безпечну ділянку шляху.

Загалом з початку негоди, зі «снігових пасток» підрозділами Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області було врятовано 85 людей та 34 одиниці техніки, серед них 18 карет «швидкої», 2 рейсових та пасажирський автобуси.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: