Завантаження ...

На Сумщині викрили «металіста-важковаговика»

Станину фрезерного станка з нежилого домогосподарства самотужки виніс 33-річний житель одного з сіл Шосткинського району. Ще одним трофеєм зловмисника-«важковаговика» стала труба вагою 70 кілограмів.



Станину фрезерного станка з нежилого домогосподарства самотужки виніс 33-річний житель одного з сіл Шосткинського району. В ході слідства з‘ясувалось, що ще одним трофеєм зловмисника-«важковаговика» стала труба вагою 70 кілограмів.

На лінію «102» звернувся 42-річний мешканець одного з сіл Шосткинського району. Чоловік розповів правоохоронцям, що невідомий викрав з нежилого домогосподарства його сестри металеву станину фрезерного станка.

Провівши ряд пошукових заходів, місцеві дільничні інспектори поліції встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий 33-річний місцевий мешканець, який проник до нежилого домогосподарства у пошуках металу.
За словами зловмисника, викрадену річ він продав, а гроші витратив на свої потреби.

«Під час проведення перевірки, дільничні офіцера встановили ще один факт скоєння цим чоловіком аналогічного злочину, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – З домогосподарства своєї односельчанки він поцупив металеву трубу вагою близько 70 кілограмів».

Наразі кримінальне провадження, відкрите за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», вже спрямоване до суду. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: