Завантаження ...

На Сумщині дільничні офіцери поліції з квітами пішли до самотніх жінок (+фото)

Напередодні Міжнародного жіночого свята дільничні офіцери поліції завітали до самотніх жінок з привітаннями, квітами та щирими побажаннями здоров‘я та добра.



В кожному населеному пункті є літні жінки, котрі в силу різних життєвих обставин залишилися самотніми. Напередодні Міжнародного жіночого свята дільничні офіцери поліції завітали до них з привітаннями, квітами та щирими побажаннями здоров‘я та добра.

8 березня традиційно вважається святом скорої весни, розквіту, краси та жіночності. В цей день всі чоловіки вітають своїх рідних та близьких жінок, даруючи їм квіти та тепло власних сердець.

Однак є серед нас і такі жінки, котрі в силу різних життєвих обставин залишилися самотніми – без родини, без підтримки та допомоги. Для них це свято нерідко проходить без уваги зі сторони сильної статі. Тож полісмени Сумщини вирішили виправити таку ситуацію, та подарити їм свято.

Напередодні 8 березня вони організували та провели акцію «Привітай жінку зі святом». З квітами, привітаннями та щирими побажаннями щастя, здоров‘я та добробуту дільничні офіцери поліції відвідували самотніх жительок на своїх дільницях.

Так, побачивши на порозі двору з трояндою свого дільничного офіцера поліції Максима Сидорченка, жителька Шостки Тамара Никифорівна спочатку здивувалась, а потім просто розплакалась. Каже: давно не отримувала квіти, а тим паче - від молодого та гарного чоловіка у формі.

Сам Максим посміхається: «В цей день хочеться привітати всіх жінок країни. Проте мої можливості в цьому обмежені. Тож свою увагу та тепло дарую тим пані, які мешкають на моїй дільниці».

Самі правоохоронці не на камеру зізнаються: акцію проводять не для піару, а для душі – від серця до серця. І сподіваються, що отримані позитивні емоції зроблять жінок трішечки щасливішими, та подарять надію на краще майбутнє.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: