Завантаження ...

«Вареники добра»: У Сумах на Масляну зібрали більше 6 тис. грн. для пораненого бійця АТО (+фото)

Про це прозвітували волонтери громадського фонду "Суми" на своїй сторінці у фейсбук.



Про це прозвітували волонтери громадського фонду "Суми" на своїй сторінці у фейсбук.

"Благодійна акція «Вареники добра» пройшла успішно. 1200 вареників, 200 пиріжків та величезна кількість млинців (їх було важко порахувати) розібрали сумчани, щоб допомогти пораненому Леоніду Карпенку.
На сцені, зірвали пломби та публічно порахували і відзвітували за 5775 гривень, після оголошення суми нам ще передали 560 гривень, тож днями ми передамо мамі Карпенка Л. 6335 грн!

Хочемо щиро подякувати всім, хто долучився до організації та проведенню заходу по сбіру коштів на допомогу пораненому захиснику та нашому земляку Леоніду Карпенку. Особисту подяку за допомогу в організації хочемо висловити Василий Воронин, всім діткам та колективу Міжшкільного Учбово-Виробничого комбінату котрі приготували смачні вареники, млинці та пиріжки, КУ СОР «Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання» , компанії SanAvto Сумы, Андрей Кузякин волонтерам Геннадій Л., Ярослав Сергійович , Вадим Кузьмич та небайдужу громаду міста Суми. Всі разом ми зробили добру справу!" - йдеться у повідомленні.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: