Завантаження ...

У Сумах відкрили оновлене педіатричне відділення (+фото)

У дитячій поліклініці №2 міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди за сприяння благодійників відремонтували педіатричне відділення №2.



У дитячій поліклініці №2 міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди за сприяння благодійників відремонтували педіатричне відділення №2.

Фінансування та виконання робіт узяв на себе благодійний фонд «Технологія». За п’ять місяців привів до ладу коридор, три кабінети педіатрів, кабінети завідувачки відділення та старшої медсестри, процедурну, устаткувавши їх усім необхідним. Зокрема, процедурну окрім необхідних меблів забезпечили сучасним рециркулятором. Перетворення відділення обійшлось у близько 900 тис. гривень. Як повідомила завідувачка педіатричного відділення Поліна Перерва, будівельники працювали у тандемі з лікарями. З ними, зокрема, радились, при виборі кольору для стін.

Влада та благодійники вже спільно спланували наступні два проекти у галузі: відремонтувати приймальне відділення міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди по вул. Троїцькій, облаштувати на базі міської клінічної лікарні № 1 сучасну операційну з ангіографом.

Торік на потреби міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди з міського бюджету спрямували 12,2 млн грн.: на придбання дороговартісного обладнання – 7 млн грн., на проведення капітальних ремонтів закладу – 5,2 млн гривень. На поточний рік на ці потреби вже передбачили відповідно 1,5 млн грн. та 1,8 млн гривень. Ще 6 млн грн. направлять на завершення робіт із утеплення та ремонту поліклініки № 2. І вже сьогодні мер доручив головному лікарю міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди Олександру Ємцю готувати проектну документацію на ремонт решти відділень цієї поліклініки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: