Завантаження ...

У Сумах біля розважального закладу затримали чоловіка з ножем

В Сумах біля одного з розважальних закладів міста патрульний наряд поліції зупинив 40-річного сумчанина, при поверховому огляді якого вони виявили ніж, що має ознаки холодної зброї.



В Сумах біля одного з розважальних закладів міста патрульний наряд поліції, який здійснював оперативне обслуговування району зупинив 40-річного сумчанина при поверховому огляді якого вони виявили ніж, що має ознаки холодної зброї.

В подальшому ніж було вилучено та направлено на експертне дослідження, а за даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

А 30-річному жителю Сумського району вже оголошено про підозру за факт збуту штика типу «багнет», як він продав 28-річній жительці району за 200 гривень. Що стосується жінки, то оскільки вона відразу віднесла холодну зброю до поліції, то вона буде звільнена від кримінальної відповідальності за її незаконне зберігання.

«Користуючись нагодою звертаюсь до всіх гостей та жителів Сумщини з проханням добровільно здавати нелегальну зброю, набої, предмети, що підпадають під категорію «холодна зброя» до поліції, аби уникнути кримінальної відповідальності за їх незаконне зберігання, - говорить Володимир Бабич, заступник начальника ГУНП області. - А якщо хто-небудь має з цього приводу питання, або ж володіє будь-якою корисною інформацією, звертайтеся на лінію «102», або безпосередньо до місцевих відділів поліції».

На Сумщині з початку поточного року поліція задокументувала 22 факта нелегального зберігання зброї.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: