Завантаження ...

Щепкинці з новенькими гримерками (+фото)

У Сумському обласному театрі драми та музичної комедії після реконструкції відкрили оновлені гримерки.



У Сумському обласному театрі драми та музичної комедії після реконструкції відкрили оновлені гримерки.

Ошатні і затишні, ділові та сучасні – оновлені гримерки тепер не соромно буде показати як своїм акторам, так і артистам всеукраїнської і міжнародної величини. Адже гримерок такого рівня в Україні, мабуть, в жодному обласному театрі немає.

Перерізаючи символічну червону стрічку, голова облдержадміністрації Микола Клочко зазначив: «З гримерки фактично починається театр. Адже якщо актори працюють і готуються до вистави в нормальних умовах, вони по-іншому ставляться до своєї роботи, і ми це відчуваємо в залі. Тому що коли артист задоволений, це передається і глядачу».

За словами Миколи Клочка, сьогодні доводиться розвіювати міфи про те, що театр нібито був капітально відремонтований ще попередньою владою. Насправді, крім частини фасаду і залу для глядачів, більш нічого не було зроблено. І зараз обласна облдержадміністрація разом із депутатами обласної ради робить наступні кроки, які потрібні колективу театру і матимуть вплив на театральне життя Сумщини».

«Спільними зусиллями ми вирішили виділити у 2017 році 3,5 мільйона гривень для закінчення реставраційних робот, які були заплановані директором театру і керівником обласного управління культури, – говорив голова обласної ради Володимир Токар. – Уже було відремонтовано малу сцену, сьогодні відкриваємо другий поверх театру із оновленими гримерками для артистів, а ще плануємо зробити підйомник для людей із інвалідністю. Адже наш театр – це наш обласний центр культури, він зараз – один із найкращих в Україні. І ми повинні його підтримувати».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: