Завантаження ...

#Керуй: до акції з безпеки дорожнього руху приєдналися автомобілісти Сумщини (+фото)

Хвилю всеукраїнської акції з безпеки дорожнього руху Керуй із радістю підхопили автомобілісти Федерації автоспорту Сумщини.



Хвилю всеукраїнської акції з безпеки дорожнього руху Керуй із радістю підхопили автомобілісти Федерації автоспорту Сумщини.

Наліпки «Крутий водій», «Я — офлайн», «Надійний водій» та «Класний водій» тепер будуть не лише прикрашати транспортні засоби автомобілістів, а і стимулюватимуть водіїв та інших учасників дорожнього руху до дотримання ПДР.

«Спільно з Федерацією автоспорту Сумщини ми провели не одне заняття з правил дорожнього руху для підростаючого покоління. Учасники Федерації не просто самі пропагандують дотримання дорожніх правил, а й несуть корисну інформацію для оточуючих», — розповідає командир батальйону Управління патрульної поліції в Сумській області Юрий Паращук.

«Досить інноваційний спосіб привити людям, що від безпеки на дорозі залежить людське життя. Це не просто наліпка — це відповідальність, яку набуваєш, щойно наклеюєш наліпку на авто», — ділиться враженнями прес-секретар Федерації автоспорту Сумщини Олена Хиценко.

Нагадаємо, Національна поліція України за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу проводить інформаційну кампанію про безпечний рух на дорогах України. Нова ініціатива закликає керувати не тільки автомобілем, а і своїми емоціями, діями, самим своїм життям і тому отримала просту назву «#Керуй!».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: