Завантаження ...

Поліцейські викрили «велосипедного» крадія

У Глухові завдяки небайдужості громадян працівники поліції вирахували раніше судимого 42-річного чоловіка, що «спокусився» на залишений без нагляду велосипед місцевої жительки.



У Глухові завдяки небайдужості громадян працівники поліції вирахували раніше судимого 42-річного чоловіка, що «спокусився» на залишений без нагляду велосипед місцевої жительки. Зловмисника одразу вирахували оперативники та повернули транспорт власниці.

До Глухівського відділу поліції із заявою про крадіжку звернулась 31-річна мешканка міста та повідомила, що у неї зник велосипед. По приїзду на місце події працівників поліції, було встановлено, що заявниця залишила свій спортивний велосипед біля під’їзду житлового будинку та пішла навістити свою подругу. Коли ж через деякий час повернулась, залишений на вулиці двоколісний зник.

«Працівники поліції провели подвірний обхід та опитали ймовірних свідків, які і допомогли правоохоронцям розшукати зловмисника, - коментує Леонід Бібік, начальник Глухівського відділу поліції. - Підозрюваним виявився 42-річний місцевий мешканець, якого невдовзі затримали разом з викраденим. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і лише кілька місяців тому вийшов з місць позбавлення волі».

Як пояснив зловмисник, велосипед вкрав із-за недбалості його господарів, який в подальшому планував залишити собі. Правоохоронці вже повернули викрадене власниці, а у відношенні нього відкрили чергове кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), яка передбачає сплату штрафу чи навіть позбавлення волі строком до трьох років. В поліції продовжують звертатись до власників велосипедів, скутерів та мотоциклів, аби ті не залишали свої транспортні засоби без нагляду біля під’їздів будинку, поблизу торгових закладів,тощо та користувались сучасними протиугінними пристроями, у тому числі якісними велосипедними замками та завжди піклувались про збереження свого майна.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: