Завантаження ...

Поліцейські Сумщини викрили чоловіка, який обікрав п’ять нежилих будинків

Шосткінські поліцейські встановили причетність раніше судимого 25-річного жителя райцентру до скоєння п’яти крадіжок з нежилих будинків у Шостці.



Шосткінські поліцейські встановили причетність раніше судимого 25-річного жителя райцентру до скоєння п’яти крадіжок з нежилих будинків у Шостці. Його «здобиччю» ставали інструменти, вироби з металу, побутові речі та інше майно, яке він продавав або залишав собі у користування.

До Шосткинського відділу поліції надійшло кілька повідомлень від місцевих жителів про скоєння крадіжок. Власники обібраних будинків скаржилися на невідомого зловмисника, який, пошкодивши замки, проникав до приміщень та виносив найбільш цінні речі: газонокосарка, бензопила, водяний лічильник, рушники, постільна білизна тощо.

Дослідивши залишені злодієм сліди та проаналізувавши ряд інших факторів, правоохоронці дійшли висновку, що всі ці крадіжки - справа рук однієї людини.

Відтак, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, полісмени з‘ясували особу «незваного гостя» - ним виявився раніше неодноразово судимий 25-річний місцевий мешканець. Молодого чоловіка розшукали та опитали.
За словами підозрюваного, деяке викрадене з викраденого майна він залишав собі, інше - продав, витративши гроші на власні потреби.

Наразі правоохоронці вилучили та повернули власникам частину поцуплених речей. Кримінальне провадження відкрите за ознаками ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України вже спрямоване до суду. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: