Завантаження ...

На минулому тижні на Сумщині зареєстровали 47 надзвичайніих подій

На пожежах загинула одна людина. Вогнем знищено та пошкоджено 8 будівель та 1 одиницю автотракторної техніки.



На пожежах загинула одна людина. Вогнем знищено та пошкоджено 8 будівель та 1 одиницю автотракторної техніки.

Пожежно-рятувальними підрозділами Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області здійснено 35 виїздів для проведення заходів з попередження надзвичайних подій та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж та проведення інших рятувальних заходів. Врятовано матеріальних цінностей на загальну суму більше 1 млн. 470 тис. грн.

Піротехніками Державної служби з надзвичайних ситуацій знешкоджено 7 боєприпасів часів Другої світової війни, виявлені на території області.

Як свідчить статистика, взимку збільшується кількість пожеж у житловому секторі. Тому рятувальники застерігають населення, будьте відповідальними у дотриманні правил пожежної безпеки та вкрай обережними у поводженні з вогнем!

Обігріваючи оселю слідкуйте за станом печей та своєчасно очищайте їх від сажі, у жодному разі не розпалюйте їх легкозаймистими рідинами, не складайте поблизу горючі предмети та не залишайте печі, що топляться, без нагляду. При використанні побутових електричних приладів та обігрівачів, насамперед, перевірте справність проводки, щитків, розеток та штепсельних вилок приладів. Застерігаємо – саморобні обігрівачі небезпечні. Не вмикайте одразу багато електроприладів – це може спровокувати перевантаження електромережі і, як наслідок, виникнення аварійних ситуацій, коротких замикань і загорянь!

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: