Завантаження ...

У Сумах планують відремонтувати гідроспоруду в центрі міста

У понеділок, 15 січня, під час апаратної наради мер порушив питання доцільності прийняття до комунальної власності гідроспоруди біля мосту по проспекту Шевченка.



У понеділок, 15 січня, під час апаратної наради мер порушив питання доцільності прийняття до комунальної власності гідроспоруди біля мосту по проспекту Шевченка.

Як повідомив директор департаменту інфраструктури міста Григорій Яременко, дане питання опрацювали і прийняття вказаної гідроспоруди в комунальну власність визнали доцільним. Ще звернулися до фахівців аби порахувати, скільки буде коштувати місту приведення її до належного стану. За попередніми розрахунками споруда потребує капітального ремонту на суму близько 3,5 – 4 млн гривень.

Директор департаменту ресурсних платежів Юрій Клименко додав, що наразі споруда знаходиться у власності обласної державної адміністрації і щоб займатися будь-яким видом робіт треба спочатку взяти її на баланс міста.

Міський голова підсумував, що необхідно приймати гідроспоруду до комунальної власності міста та проводити відповідні роботи. «Приймаємо і ремонтуємо. Як би це не було складно, проте потрібно це робити, неможна залишати її в такому стані. Отже, доцільність є», – сказав Олександр Лисенко.

А відтак, під контроль узяли вже питання про опрацювання прийняття до комунальної власності вищезазначеної гідроспоруди.

Також керманич міста розпорядився з’ясувати, у чиїй власності фонтан біля будівлі Будинку рад, який так само знаходиться в незадовільному стані. «Давайте з’ясуємо і звернемося до власника, адже треба щось робити і приводити його в порядок», – додав він. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: