Завантаження ...

Подробиці подвійного зґвалтування неповнолітніх у Шостці

Шосткинською місцевою прокуратурою 15 січня 2018 року 26-річного жителя м. Шостка повідомлено про підозру в зґвалтуванні.



Шосткинською місцевою прокуратурою 15 січня 2018 року 26-річного жителя м. Шостка повідомлено про підозру в зґвалтуванні та насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом стосовно двох неповнолітніх. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 152 та ч. 2 ст. 153 КК України.

Встановлено, що 13 січня 2018 року в м. Шостка повертаючись додому, підозрюваний зустрів у під’їзді багатоповерхового будинку, де мешкає, двох раніше незнайомих йому 15-річних дівчат, які очікували повернення його сусіда. Молодик запропонував дівчатам зайти до нього, щоб почекати знайомого в квартирі. Дівчата погодились. Через деякий час вони збирались іти додому, проте підозрюваний, зачинивши двері, скористався своєю фізичною перевагою та зґвалтував їх.

Як повідомив керівник Шосткинської місцевої прокуратури Ігор Зайцев, зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Прокуратура вже направила до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: