Завантаження ...

За 2017 рік КП «Міськсвітло» зекономило у ProZorro у майже півтора мільйони гривень

Комунальне підприємство «Міськсвітло» прозвітувало про проведення закупівель в електронній системі ProZorro у 2017 році.



Комунальне підприємство «Міськсвітло» прозвітувало про проведення закупівель в електронній системі ProZorro у 2017 році.

Як повідомив під час апаратної наради при міському голові 15 січня директор комунального підприємства Едуард Велитченко, сума договорів, укладених за процедурою відкритих торгів (аукціон) та за переговорною процедурою (післяпорогові суми), склала 7,9 млн гривень.

Найбільше коштів спрямували на придбання автогідропідйомника телескопічного (за результатами процедури відкритих торгів укладено договір з ПАТ «Виробниче об’єднання «Автотранспортник» на суму 1,9 млн грн.), світлодіодних світильників для вуличного освітлення 40 Вт (за результатами відкритих торгів укладено договір з ТОВ «Системи енергозбереження та освітлення» на суму 1,6 млн грн.), світлодіодних світильників для вуличного освітлення 90 Вт (за результатами відкритих торгів укладено договір з ТОВ «Промавтоматика Вінниця» на суму 1 млн грн.).

Разом із тим КП «Міськсвітло» у 2017 року висвітлено 18 оголошень про проведення закупівель (допорогові закупівлі). Сума договорів, укладених за допомогою системи ProZorro (допорогові процедури) склала 2,1 млн гривень.

Загальна сума по укладених за допомогою електронної системи ProZorrо договорах (і відкриті торги, і допорогові процедури) становить майже 10 млн гривень. Економія бюджетних коштів склала 1,4 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: