Завантаження ...

На Сумщині затримали любителя чужого майна

Дільничний Шосткинського відділу поліції викрив раніше судимого 26-річного чоловіка, який обікрав орендовану ним квартиру.



Дільничний Шосткинського відділу поліції викрив раніше судимого 26-річного чоловіка, який обікрав орендовану ним квартиру.

З приміщення жінки він виніс зимові речі та керамічні статуетки, ціною за що може стати кримінальна відповідальність.

До Шосткинського відділу поліції з заявою про крадіжку звернулась 54-річна мешканка Шостки. Жінка розповіла правоохоронцям, що чоловік, який винаймає в неї житло, її обікрав. Зі слів заявниці, з помешкання зникли зимова куртка та керамічні статуетки.

Дільничний швидко розшукав підозрюваного - раніше судимого 26-річного мешканця одного з сіл Шосткинського району, який зізнався у скоєному. Речі чоловік забрав собі та відвіз їх додому, вважаючи, що власниця орендованої квартири до поліції звертатись не буде.

Правоохоронець вже повернув потерпілій викрадені речі. А от у відношенні чоловіка відкрили чергове кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яке вже спрямоване до суду. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: